Praktijknieuws – Fysiotherapie Beens – Groningen

Praktijknieuws

Praktijknieuws

Corona update 04-05-2020

 

Geachte cliënt,

Vanaf donderdag 7 mei gaat de praktijk weer open voor face to face behandelingen. De opschaling van deze behandelingen in de praktijk zal voorzichtig gebeuren. Dit houdt in, dat niet iedereen, die voor de  Corona sluiting onder behandeling was, meteen weer kan worden ingepland. Dit heeft alles te maken met de gezondheidsrisico’s die kunnen toenemen, als er veel mensen in de praktijk komen.

Als u deze week niet wordt gebeld en vindt dat u op dit moment niet zonder fysiotherapie kunt, neem dan telefonisch, via WhatsApp of via mail, contact met mij op. Samen kijken we dan naar de behandelmogelijkheden die op dit moment het beste bij uw situatie passen.

Indien u nog niet eerder in de praktijk bent geweest en u heeft fysiotherapie nodig, bel dan naar de praktijk, of meldt u aan via het contactformulier op deze website. Ik bel u dan terug en bekijk samen met u wanneer u in de praktijk kunt komen.

Videoconsulten en telefonische consulten  blijven tot de  behandelmogelijkheden behoren. Ook kunt u, zoals gewoonlijk, via mail en telefoon contact opnemen voor vragen en adviezen.

De praktijk is alleen toegankelijk voor cliënten met een afspraak!     

Welke maatregelen zijn er getroffen in de praktijk? 

Naast de gebruikelijke huisregels en de hygiëne maatregelen van het RIVM,( geen handen schudden, in de elleboog hoesten en niezen, goed je handen wassen, gebruik van papieren zakdoekjes/tissue’s) zijn er nu de volgende aanvullende huisregels:

Ik vraag van u of u uw afspraak wilt afzeggen en tot nader order uit wilt  stellen indien:

Indien één van de hierboven genoemde situaties  op mij van toepassing is, zal ik de afspraak met u afbellen.

De praktijk blijft in deze periode bereikbaar:

Wilt u een afspraak maken voor een  behandeling face to face / telefonisch consult, of heeft u vragen over uw gezondheid, dan kan dit via bovenstaande mogelijkheden. Samen met u ga ik op zoek naar oplossingen, die op dit moment  het beste bij uw situatie passen.

Blijf gezond. Zorg goed voor uzelf en uw naasten. En volg de richtlijnen van het RIVM op. Zo komen we samen door deze tijd heen!

Hartelijke groet,

Henny Gosselink-Beens