Werkzame therapeuten – Fysiotherapie Beens – Groningen

Werkzame therapeuten

Werkzame therapeuten

Henny Beens- Gosselink-:(1960)

In 1986 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond. En ben ik gaan werken in een particuliere praktijk in Groningen. Naast mijn werk in de particuliere praktijk ben ik van 1991-1995 als docente werkzaam geweest in de pre- en postnatale begeleiding. In 1996 ben ik samen met mijn toenmalige collega, M. Bruggeman, de praktijk op haptonomische basis begonnen. Op dit moment is de praktijk een solopraktijk. Om toch gericht zorg te kunnen bieden, ben ik een samenwerkingsverband met de Fysiotherapiepraktijk ” Vinkhuizen-De Held ” , aan de Goudlaan, aangegaan. Zij hebben die fysiotherapeutische specialisaties in huis, die in mijn praktijk niet aanwezig zijn.

Na de opleiding fysiotherapie heb ik de Alfa opleiding Haptonomie in Doorn gevolgd.(1990). In 1996 heb ik de post HBO opleiding psychosomatiek afgerond. Verder heb ik vele cursussen gevolgd op het gebied van ademtherapie, ontspannningstherapie, lichaamsgericht werken, lichaamsbewustwording, stress-gerelateerde klachten en verdiepingen binnen de haptonomie.

Fysiotherapie is een vak in beweging. De slogan van de fysiotherapie is “leven is bewegen”. Als therapeut blijf je ook in beweging, letterlijk,